Agenda

Groepskamp

Jubileum activiteit

Vanaf
18 mei 2024 om 08:30
Tot en met
20 mei 2024 om 15:00
Locatie
Station Driebergen-Zeist / St. Walrick in Overasselt

Beste jeugdleden en ouders/verzorgers,

Het jubileumkamp komt langzaam dichterbij, als het goed is heeft iedereen zich op gegeven bij zijn eigen leiding. We gaan met 130 kinderen en leiding op kamp naar scouting kampeerterrein St. Walrick in Overasselt, bij Nijmegen. We gaan dus kamperen.

Voor scouts en explorers is dit natuurlijk niet nieuw maar voor onze bevers en welpen mogelijk wel. De bevers en welpen slapen samen, per speltak, in grote groepstenten net zoals ze anders met elkaar in een lokaal slapen. We zorgen natuurlijk voor campingtoilet bij de tent. De beverleiding zal bij de kinderen in de tent slapen, we maken daarvoor een gescheiden ruimte in de tent. De welpenleiding zal in een tent naast de welpentent slapen.

Zaterdag 18 mei om 08:30 uur verzamelen met bagage op het station Driebergen, zie rode cirkel op de kaart. Om 08:45 lopen we naar het station. We vertrekken om 09:00 uur met de trein naar Nijmegen. Heeft u kind een eigen OV kaart dan horen we dat graag; ivm gratis of goedkoper kunnen reizen met groepen. Wilt u bezit eigen OV kaart voor 27-04 laten weten aan de eigen leiding?

Verzamelplaats

Kosten: Dit jubileumkamp kost 30 euro per kind. Wilt u het geld overmaken naar de speltak van u kind. In de groepsapp wordt het rekeningnummer nog een keer gedeeld. Onder vermelding van de naam van u kind en pinksterkamp 2024. Graag deze kosten voor 1 mei betalen. Indien de kosten voor dit kamp een financiële uitdaging zijn laat het ons weten dan lossen we dit altijd gezamenlijk op.

Wat neem ik mee op kamp:

  • Zie paklijst vanuit de eigen speltak

  • Theedoek

  • Zwemkleding en een handdoek (voor scouts en explo’s)

  • We kamperen belangrijk is dus een warme slaapzak en goed matje. (Geen matras!)

  • Thema: We bestaan 100 jaar dus eigenlijk vieren we onze verjaardag. Bij een verjaardagsfeestje hoort een feesthoed/muts/pet neem jij die mee? We gaan dezedragen/gebruiken tijdens een aantal activiteiten.

  • Fietsen: We zouden graag zien dat de scouts en explo’s hun fiets meenemen! Op het station zullen we deze op een aanhanger zetten. Scouts en explo’s vervoeren hun eigen bagage in de trein dus zorg voor een goede rugzak waar alles in of aan kan. Geen losse spullen! Wanneer u zelf de fiets mee terug kan nemen op maandag is dit handig anders gaan ze

Vervoer van alle materialen: We zijn nog op zoek naar een vrachtwagen, busjes, aanhangers om alles te vervoeren. Heeft u iets beschikbaar en/of wilt u rijden naar het kampterrein dan horen we dit graag. Wilt u zich hiervoor melden bij Hens Schutte: hens@hermansgroep.nl

Maandag 20 mei om 14:30 verwachten we u op het kampterrein waar we om 15:00 gezamenlijk zullen sluiten en de jeugdleden aansluitend met u naar huis gaan. Route: https://www.stwalrick.nl/nl/contact

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze informatie neem dan contact op met de eigen leiding. Indien nodig zullen we uiterlijk 5 dagen voor het kamp nog laatste mail met aanvullende informatie versturen.

We hebben er heel veel zin en duimen vast voor mooi weer.

Tot ziens op het Jubileum Pinksterkamp!

De jubileumkampcommissie.

Margriet, Maartje, Tom, Natalie, Floris, Hens en Thera

Jubileum activiteit
Hermansgroep festival
21 september 2024
JOTA-kamp
18 oktober 2024

Bekijk alles

Logo Scouting Nederland
De Dr. A.E. Hermansgroep is onderdeel van de Scouting Regio Utrechtse Heuvelrug en Scouting Nederland.