Naast heel erg veel leuke activiteiten van onze eigen scoutinggroep is er ruimte voor verhuur aan jeugdgroepen t/m 12 jaar. De Dr. A.E. Hermansgroep heeft twee gebouwen op haar terrein die verhuurd worden: het Otto van Wassenaer en het Jan van Dokkum. Er wordt niet verhuurd voor feesten en partijen.

Gebouwen

Otto van Wassenaer
Bekijk Otto van Wassenaer
Jan van Dokkum
Bekijk Jan van Dokkum

Beschikbaar?

Wilt u weten of een van onze gebouwen beschikbaar is, neem dan contact op met de verhuurder.

Locatie

Onze gebouwen bevinden zich aan de Baden Powelllaan in Driebergen-Rijsenburg.

Driebergen-Rijsenburg is gelegen in het midden van Nederland op ongeveer 12 kilometer ten zuidoosten van Utrecht. Driebergen is eenvoudig te bereiken met de auto via de rijksweg A12 (E35) afrit 20. Driebergen is ook te bereiken met het openbaar vervoer, Driebergen heeft een treinstation met een directe verbinding naar Utrecht Centraal en Arnhem/Nijmegen.

Omgeving

De gebouwen van de Dr. A.E. Hermansgroep liggen in een mooie bosrijke omgeving aan de rand van Driebergen-Rijsenburg. Het centrum van Driebergen en het zwembad De Zwoer liggen op loopafstand van het scoutingterrein. Dierenpark Ouwehand, het Spoorwegmuseum en het centrum van Utrecht zijn van af ons terrein eenvoudig bereikbaar via het openbaar vervoer

Voorzieningen

Al onze gebouwen zijn voorzien van de volgende gemakken:

Kosten

De kosten voor het huren van een of meer gebouwen bedragen 5 euro per persoon per nacht. Scoutinggroepen krijgen 10% korting. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen, neem voor de zekerheid contact op met de verhuurder.

De bedragen zijn inclusief het gebruik voor gas, water, elektra, belastingen en vuilafvoer. De minimum huur per gebouw is gebaseerd op 25 personen. Voor de internetverbinding kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Beschikbaarheid

Meer informatie

Voor meer informatie over het huren van een of meerdere van onze gebouwen kunt u gebruik maken van het verhuur contactformulier.

Voorwaarden

Voor meer informatie kunt u de algemene voorwaarden raadplegen.

Logo Scouting Nederland
De Dr. A.E. Hermansgroep is onderdeel van de Scouting Regio Utrechtse Heuvelrug en Scouting Nederland.