Verhuur

Naast heel erg veel leuke activiteiten van onze eigen scoutinggroep is er ruimte voor verhuur aan jeugdgroepen. De Dr. A.E. Hermansgroep heeft vijf gebouwen op haar terrein die verhuurd worden: het Mierennest, het Kabouterhol, het Otto van Wassenaer, het Jan van Dokkum en het Hermanshuis. Er wordt niet verhuurd voor feesten en partijen.

Gebouwen

Mierennest » Kabouterhol » Otto van Wassenaer » Jan van Dokkum » Hermanshuis »

Beschikbaar?

Wilt u weten of een van onze gebouwen beschikbaar is, neem dan contact op met de verhuurder.

Het verhuurrooster van onze gebouwen is ook online te raadplegen. Hier in staat precies vermeld wanneer de gebouwen wel en niet verhuurd worden of wanneer deze reeds verhuurd zijn.

Locatie

Onze gebouwen bevinden zich aan de Baden Powelllaan in Driebergen-Rijsenburg.

Driebergen-Rijsenburg is gelegen in het midden van Nederland op ongeveer 12 kilometer ten zuidoosten van Utrecht. Driebergen is eenvoudig te bereiken met de auto via de rijksweg A12 (E35) afrit 20. Driebergen is ook te bereiken met het openbaar vervoer, Driebergen heeft een treinstation met een directe verbinding naar Utrecht Centraal en Arnhem/Nijmegen.

Omgeving

De gebouwen van de Dr. A.E. Hermansgroep liggen in een mooie bosrijke omgeving aan de rand van Driebergen-Rijsenburg. Het centrum van Driebergen en het zwembad De Zwoer liggen op loopafstand van het scoutingterrein. Dierenpark Ouwehand, het Spoorwegmuseum en het centrum van Utrecht zijn van af ons terrein eenvoudig bereikbaar via het openbaar vervoer

Voorzieningen

Al onze gebouwen zijn voorzien van de volgende gemakken:

Kosten

De kosten voor het huren van een of meerdere gebouwen bedragen voor het Mierennest en het Otto van Wassenaer: 4,49 euro per persoon per dag en voor het Jan van Dokkum en het Kabouterhol: 4,62 euro per persoon per dag. Scoutinggroepen krijgen 10 % korting. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen, neem voor de zekerheid contact op met de verhuurder.

De bedragen zijn inclusief het gebruik voor gas, water, elektra, belastingen en vuilafvoer. De minimum huur per gebouw is gebaseerd op 30 personen. Voor de internetverbinding kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Verhuurperiodes

Er wordt gewerkt met twee verhuurperiodes per jaar. De voorverhuur, in principe alleen huren door de week (niet op zaterdag), maar in overleg is er van alles mogelijk. En de zomerverhuur, alle dagen (inclusief zaterdag en zondag). Aankomst en/of vertrek op zondagen is alleen mogelijk in overleg met de verhuurder.

Seizoen 2019
Voorverhuur 29-4-2019 t/m 19-7-2019
Zomerverhuur 20-7-2019 t/m 30-9-2019

Seizoen 2020
Voorverhuur 4-5-2020 t/m 17-7-2020
Zomerverhuur 18-7-2020 t/m 28-8-2020

Naast deze perioden is verhuur tijdens het gehele hemelvaartweekend en pinksterweekend mogelijk.

Meer informatie

Voor meer informatie over het huren van een of meerdere van onze gebouwen kunt u gebruik maken van het verhuur contactformulier.

Voorwaarden

Voor meer informatie kunt u de algemene voorwaarden raadplegen.