Plantenactie

Scouting Dr. A.E. Hermansgroep Driebergen

Helaas treft het coronavirus ook de activiteiten van Scouting Driebergen. Door middel een brief die u heeft ontvangen willen wij u ervan op de hoogte stellen dat we besloten hebben te stoppen met de plantenactie. Door alle maatregelen die zijn getroffen is het niet haalbaar om de planten te verkopen en rond te brengen. Wij begrijpen dat dit voor u vervelend is. Volgend jaar komen we weer langs de deuren.

Plantenactie 2020 afgelast

Scouting Driebergen heeft besloten om de plantenactie 2020 te stoppen. De gezondheid en veiligheid van onze jeugdleden en vrijwilligers is een belangrijke kernwaarde van Scouting. Gezien de recente ontwikkelingen en het onzekere toekomstbeeld hebben we de weloverwogen beslissing genomen om geen planten meer te verkopen of te bezorgen.

Heeft u al plantjes gekocht?

Dan krijgt u uw geld terug, vul onderstaand formulier in als u contant heeft betaald.

We zijn ons ervan bewust dat er mensen zijn die al wel planten gekocht hebben. U krijgt van ons uw geld terug. Veel transacties zijn contant gegaan, maar we zullen bij u allen het geld terugstorten op uw bankrekening. Als u uw geld terug wilt, vragen we u de onderstaand formulier in te vullen.

Als u wilde betalen via een tikkie, zult u deze tikkie niet meer ontvangen. Onderstaand formulier hoeft u niet in te vullen.

Heeft u nog vragen: Contact »

Restitutieformulier

Het digitale formulier is gesloten. Uiteraard bieden we nogsteeds de mogelijkheid om uw geld terug te krijgen, stuur uw adres en rekening gegevens in via het contactformulier:

Contact »