Plantenactie

U een plant, wij een knooptouw

Al heel lang organiseert de Dr. A.E. Hermansgroep de Plantenactie. Met deze actie gaan alle jeugdleden en leiding van Scouting Driebergen langs de deuren in Driebergen om plantjes te verkopen. Met het geld dat wordt binnengeharkt, wordt spelmateriaal gekocht, onderhoud uitgevoerd of gezorgd dat onvoorziene kosten kunnen worden betaald. Het is daarom dus erg belangrijk dat de plantenactie elk jaar weer georganiseerd wordt, zodat we ook aankomende tijd weer fijne opkomsten en kampjes kunnen organiseren.

Coronavirus: plantenactie 2020 afgelast

Scouting Driebergen heeft besloten om de plantenactie 2020 te stoppen. De gezondheid en veiligheid van onze jeugdleden en vrijwilligers is een belangrijke kernwaarde van Scouting. Gezien de recente ontwikkelingen en het onzekere toekomstbeeld hebben we de weloverwogen beslissing genomen om geen planten meer te verkopen of te bezorgen.

Heeft u al plantjes gekocht?

Dan wordt uw bestelling geannuleerd en krijgt u uw geld terug. Hierover ontvangt u binnenkort per post bericht. Bekijk hieronder de veel gestelde vragen.

Red de Scoutinggroep het zonder het geld van de plantenactie?

Het geld is onmisbaar voor onze groep. Scouting is voor iedereen, daarom houden we onze contributie laag, halen we geld op met de jaarlijkse plantenactie en verhuren we onze gebouwen. Daarmee betalen we het onderhoud van de gebouwen, spel materiaal, bijzondere activiteiten en kampen. De komende periode zullen we alle zijlen bij moeten zetten en noodzakelijk onderhoud of activiteiten uitstellen.


Contact » Laatste update: 21-03-2020 18:38

Veel gestelde vragen

Worden de bestelde plantjes nog bezorgd?

Nee helaas niet. Hoewel we het geld van de actie goed kunnen gebruiken vinden we de gezondheid van onze jeugdleden en vrijwilligers belangrijker.

Is het mogelijk om geld terug te krijgen?

Ja, iedereen die een bestelling heeft geplaatst (online of bij een van onze scouts aan de deur) wordt hierover per post geinformeerd.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

We hebben alle bestellingen geannuleerd, u hoeft hiervoor niets te doen. Binnenkort ontvangt u een brief om u geld terug te krijgen.

Kan ik mijn planten ophalen?

Nee, alle bestellingen worden geannuleerd.

Hoe kan ik Scouting Driebergen op een andere manier steunen?

Alle beetjes helpen! U kunt ons helpen met een financiele bijdrage maar ook in 'natura'. We kunnen u helaas geen sponsorbord langs een sportveld beloven maar kunnen wel uw logo en/of link op onze social media plaatsen.

We kunnen hulp goed gebruiken bij:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jefke.