Glasvezel

Samen gaan we voor glasvezel!

Supersnel internet én extra inkomsten voor Scouting! Meld je aan via ons en verdien zelf € 25 en € 50 voor Scouting.

Wij zijn door de providers Caiway & DELTA benaderd of wij als vereniging mee willen doen met een glasvezel verenigingsactie. Deze actie houdt in dat je, je via onze vereniging kunt aanmelden voor glasvezel van Caiway of DELTA. Bij iedere aanmelding ontvangen wij als vereniging € 50 en jij als nieuwe klant € 25. Voorwaarde is hierbij wel dat de glasvezelcampagne wordt behaald. Dat is natuurlijk een mooi aanbod en daarom hebben wij als vereniging besloten om mee te doen aan deze actie.

Te ver weg

Helaas zit ons Scoutinggebouw heel ver weg van de wijkcentrale, daardoor is onze internetverbinding heel traag. Bij verschillende online evenementen en spelen wordt verbinding gelegd met andere groepen overal ter wereld. Bijvoorbeeld bij het spel iScout, een digitale wereldreis. Onze verbinding kan het versturen van de vele foto's en filmpjes gewoon weg niet aan. Glasvezel biedt voor ons de uitkomst om onze jeugdleden en leiding op nieuwe manieren uit te dagen en verbinding te maken met andere Scoutinggroepen over de hele wereld.

Wat kunnen we met glasvezel

Glasvezel biedt niet alleen de mogelijkheid om mee te doen aan Jota-Joti en iScout. Maar bied ook meer voordelen voor de toekomst: zo kunnen we online trainingen samen volgen of geven, camerabewaking of de brandbeveiliging via het internet laten verlopen. Daarvoor is snel en stabiel internet voor nodig.

Meld je aan via Scouting

Meld je je aan voor een glasvezelpakket van Caiway of DELTA via Scouting? Dan is dat goed voor jou én voor de club. Jij verdient namelijk € 25 en Scouting verdient zelfs € 50 per inschrijving! Met dat geld kunnen we weer veel leuke en belangrijke dingen doen. Natuurlijk worden deze bedragen alléén uitgekeerd bij het behalen van het juiste aantal aanmeldingen.

Aanmelden bij Caiway

Aanmelden bij DELTA