Rabo Clubsupport

Stem op scouting, en steun de Hermansgroep

Op zoek naar een gemakkelijke manier om ons te helpen? Met Rabo Clubsupport kun je ons eenvoudig steunen met een paar muisklikken. De Rabobank zet elke stem om in financiële steun. Klik hier om op de Hermansgroep te stemmen.

Jouw stem is goud waard

Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard: hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe groter het bedrag dat de Rabobank aan het eind van de stemperiode doneert.

De Hermansgroep zoekt het hogerop

Van 5 t/m 27 september kun je stemmen op je favoriete vereniging(en). Met de opbrengst kunnen wij investeren in ons vrijwilligers en ons materiaal. Afgelopen jaren kochten we bijvoorbeeld nieuwe, duurzame bijlen en investeerden we in het onderkomen van de Explorers en de leiding. Dit jaar willen we investeren in de opleiding en training van onze jeugdleiding: zodat we nog betere programma’s kunnen aanbieden en onze jeugdleden de wereld kunnen blijven ontdekken. Help jij mee om scouting nog leuker en leerzamer te maken?

Zo kun je stemmen

Iedereen die lid is van de Rabobank Rijn en Heuvelrug en een rekening heeft, kan stemmen. Heb je een Rabo-rekening, maar ben je nog geen lid? Klik dan hier om eenvoudig lid te worden

Met jouw stem kunnen wij onze vrijwilligers opleiden zodat we kinderen en jongeren nog meer kunnen laten groeien. Laat je stem niet verloren gaan, stem voor 27 september op de Hermansgroep!

Namens alle jeugdleden, leiding en bestuur alvast bedankt voor uw steun.