Rabo Clubsupport

Stem en steun de Hermansgroep

Ook dit jaar doet de Scouting Hermansgroep weer mee met Rabo ClubSupport (voorheen Rabobank Clubkas Campagne), dat wordt georganiseerd door Rabobank Rijn en Heuvelrug en wij hopen op uw steun. Klik hier om op de Hermansgroep te stemmen.

Jouw stem is goud waard

Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting.

De Hermansgroep zoekt het hogerop

De stemronde opent dit jaar op maandag 4 oktober en loopt tot en met maandag 25 oktober 2021. Met de opbrengst kunnen wij onze gebouwen onderhouden en nieuw spelmateriaal kopen. Afgelopen jaren kochten we bijvoorbeeld nieuwe, duurzame bijlen en investeerden we in het onderkomen van de Explorers en de leiding. Dit jaar willen we nieuwe klimtuigjes kopen, waarmee veilig kunnen bouwen op grote hoogte en leuke dingen kunnen doen zoals een enorme krattentoren stapelen. Wat we ook doen, veiligheid staat voorop en daar hebben we klimtuigjes voor nodig. Helpt u mee om scouting naar nieuwe hoogtes te brengen?

Zo kun je stemmen

Om te mogen stemmen moet u lid zijn van de Rabobank en daar een rekening hebben. Bent u klant bij de Rabobank Rijn en Heuvelrug, maar heeft u nog geen lidmaatschap? Ga dan naar dit formulier om uw lidmaatschap aan te vragen.

Ieder lid mag in totaal 3 stemmen uitbrengen. Klik hier om op de Hermansgroep te stemmen. Wij hopen dat we op uw stem kunnen rekenen.

Namens alle jeugdleden, leiding en bestuur alvast bedankt voor uw steun.